Mentorji in mentorice mladih ambasadorjev in ambasadork 2013 – 2014

Logotipi%202

 

Linda Nistor, mentorica Eve Štrakl

lindaMoje ime je Linda Nistor in sem mlada učiteljica iz Braile v Romuniji. Rada organiziram prostočasne aktivnosti za svoje študente z namenom izobraževanja, spodbujanja njihovega celostnega osebnostnega razvoja in opremljanja s splošnim znanjem in lokalnimi vrednotami. (več …)

David Redrago, mentor Lare Jerkovič

davidMoje ime je David Redrago in sem iz Pamplone, glavnega mesta Navarre, ki je manjše okrožje na severu Španije. Sem socialni delavec in svetovalec za prostočasne aktivnosti, ki išče delo (dobiti delo je res težko), v tem letu pa vpisujem magisterij o interveniranju pri ljudeh, družinah in skupinah. (več …)

May Alzoubi, mentorica Ane Bevk

mayIme mi je May, sem mlada Jordanka, študirala sem telekomunikacijsko inženirstvo in opravljala delo kot koordinatorka projektov v eni izmed NVO (nevladnih organizacij) v Jordaniji. Kot oseba sem polna ambicij, moja vzornica je kraljica Rania Al-Abdullah. (več …)

Yan Kie Man, mentorica Ane Skledar

yanMoje ime je Yan Kie Man. Stara sem 27 let. Živim na jugu Nizozemske. Sem diplomirana sekretarka. Rada se učim o jezikih in kulturah. Prav tako me zanimata umetnost in zgodovina. (več …)

Maria Del Carmen Torres Nuñez, mentorica Daše Lazar

maria Sem Carmen Torres in kot učiteljica delam od leta 2009. Bila sem učiteljica sodobnih jezikov v okviru formalnega in neformalnega izobraževanju. Delam tudi kot prostovoljka v NVO (nevladni organizaciji) v Malagi in to poletje sem bila mednarodna mentorica otrokom in najstnikom v Belorusiji. (več …)

Laura Iličić, mentorica Tine Pejič

lauraMoje ime je Laura Iličić. Stara sem 16 let. Rojena sem bila v Zagrebu, na Hrvaškem. Osnovnošolsko izobrazbo sem zaključila v mestu Novska in tam pričela obiskovati tudi srednjo šolo. Sedaj obiskujem drugi letnik gimnazije. V Novski sem zaključila tudi glasbeno šolo, igram violino. (več …)

Gorica Vasilevska, mentorica Mitje Kramljaka

gorica Pozdravljeni, moje ime je Gorica Vasilevska in sem iz Tetova, Republike Makedonije. Stara se 21 let in trenutno sem vpisana na dodiplomski študij na »South East European University« v Tetovu. Študiram poslovno administracijo in v prihodnosti se vidim kot managerka podjetja. (več …)

Katarina Vučković, mentorica Šejle Alibabič

katarinaMoje ime je Katarina Vučković in sem iz Bosne in Hercegovine. Že vso življenje živim v Bosni in Hercegovini in s svojim delom v skupnosti sem pričela že v srednji šoli. Sedaj sem izvršna direktorica pri PRONI Centru za mladinski razvoj v okrožju Brčko. (več …)